Studio Heron logo
Studio HERON d.o.o.
Razvoj, proizvodnja softvera, poslovne usluge
+385 35 442 523
info@studioheron.hr
HelpDesk

Knjigovodstvene usluge

Financijska kartica...
Studio HERON nije uobičajeni knjigovodstveni servis koji obrađuje i vrši neophodna knjiženja i izrađuje izvještaje propisane zakonom za 50 ili 100 korisnika. Mi vas prije svega savjetujemo kako obavljati operativne poslove, iz vaših ili po dogovoru naših aplikacija automatski prenosimo podatke u knjigovodstvo gradeći zajedno s vama knjigovodstvena pravila i modele u skladu s potrebama Uprave i vlasnika. Odmah po unosu vama su OnLine dostupni podaci i neophodna izvješća.

Naš osnovni princip je apsolutna ažurnost u istom danu, redovito praćenje propisa i suradnja s korisnikom oko svih važnih odluka. Postoji nekoliko načina rada:

1. Vi imate svoje specifične programe u kojima ste navikli raditi i ne želite ih mijenjati.

       U tome slučaju mi pravimo posebne servise za prijenos podataka u naše knjigovodstvene podatke na našim moćnim serverima preko brze optičke apsolutno sigurne optičke veze 100/20Mbit. O arhivi podataka u cijelosti brinemo mi.

 

2. Nemate programe ili niste zadovoljni s njima ali ipak želite svoje podatke u vlastitoj tvrtki.

       U tom slučaju instaliramo kod vas neophodne programe i baze za operativni rad i vođenje knjigovodstva, ali knjigovodstvo vam ne mora biti nužno uopće dostupno ako ne želite. U tom slučaju za vas kreiramo samo standardna izvješća i obrasce, a knjiženja se provode automatski ili se mi spajamo na vaš server ( računalo ) i obavljamo nužne radnje.

 

3. Želite se spajati s bilo kojeg mjesta u svako doba dana i noći na naš server i obaviti sve operativne poslove te dobiti zakonska i druga vama potrebna izvješća za rad, bez da imate instaliran bilo kakav softver na svojem računalu. ( Rad u "oblaku".)
 

Sve ove opcije mogu se realizirati ovisno o vašoj želji i povjerenju.

U svim opcijama dobivate cijeli niz uobičajenih izvješća i izvješća koja vi želite imati svakodnevno na raspolaganju doslovno 24 sata x 365 dana u godini s bilo kojeg uređaja ili mjesta na kojemu je dostupan internet. 

 

                                                                                                                   U nastavku evo nekoliko primjera

 

 

Studio Heron je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izradu i uvođenje softwarea u poslovne sustave, pomoć pri uvođenju i održavanju ISO 9000 standardizacije poslovanja, usluge savjetovanja u poslovnim procesima i informatici.
Naš najvažniji proizvod HeRPuS NG (HeRon Poslovno upravljački Sustavi) je dokazani proizvod koji cjelovito rješava informatizaciju u svim segmentima poslovanja.

http://www.trivoo.net
Microsoft Partner - Silver Software Development
© 2024 - Studio HERON d.o.o.