Studio Heron logo
Studio HERON d.o.o.
Razvoj, proizvodnja softvera, poslovne usluge
+385 35 442 523
info@studioheron.hr
HelpDesk

Knjigovodstvene usluge

OnLineIzvod KNJ
U nastavku je nekoliko primjera kako se mogu na jednostavan i efikasan način obavljati vama neophodni knjigovodstveni poslovi, potpuno ažurno u dan sa svim neophodnim zakonskim i Vama nužni izvješćima za pravovremeno odlučivanje i uspješno vođenje tvrtke.

- Ako imate vašu specifičnu aplikaciju ili ste se jednostavno navikli na njeno korištenje , nema nikakve potrebe mijenjati istu, a i dalje možete izbjeći dostavljanje registratora s računima, putnim nalozima, izvodima i drugim dokumentima vašem knjigovođi, TO JE MOGUĆE. Naš ekspertni tim sastavljen od ekonomista i informatičara napraviti će potrebne programe ili će to napraviti vaši informatičari , za prijenos podataka u našu bazu. Ovdje je naveden prijem izlaznih računa u standardnom XML formatu.

Import vaših računa KNJ

 

U trenutku izvršenog prijenosa odmah su vam  dostupni preko sigurnog servisa s bilo kakvog uređaja ( računalo, notebook, tablet , telefon ) svi standardni ali i drugi željeni podaci.

Evo nekoliko primjera:

OnLineIzvješća KNJ

 

Tabelarni ili grafički prikaz stanja žiro računa.

OnLineIzvod KNJ

 

Fakturirano i naplaćeno u nekom periodu.

Fakturirano Naplaćeno KNJ

Izvod otvorenih stavaka apsolutno ažuran u dan. Isti možete pretvoriti jednim klikom u pogodan format za otisnutiili direktno poslati e-mailom ili faxom korisniku. Ako poželite možete izvještaj možete pretvoriti u Word ili Excel i vršiti svoje dodatne analize.

IOS vaših korisnika KNJ

 

Ako razumijete osnovne knjigovodstvene pojmove ili ste čak vrstan ekonomist možete doslovno dobiti bilo koji podatak iz financijskog knjigovodstva po klasi, grupi, kontu, analitički ili čak podanalitički. Za vas možemo pripremiti projekciju bilance po AOP oznakama ili na način koji vama odgovara.

U primjeru su navedeni neki odabrani troškovi.

Saldo troškova

 

Studio Heron je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izradu i uvođenje softwarea u poslovne sustave, pomoć pri uvođenju i održavanju ISO 9000 standardizacije poslovanja, usluge savjetovanja u poslovnim procesima i informatici.
Naš najvažniji proizvod HeRPuS NG (HeRon Poslovno upravljački Sustavi) je dokazani proizvod koji cjelovito rješava informatizaciju u svim segmentima poslovanja.

http://www.trivoo.net
Microsoft Partner - Silver Software Development
© 2022 - Studio HERON d.o.o.